Haar voor vlechten

Mijn zus houdt vooral van spelen met haar haar, je kunt haar strelen, haar kammen en schrijven. Tegelijkertijd wil ze dat het geheel er perfect uitziet, een van haar vlechten zes keer verbetert, altijd haar haar buigt of vasthoudt. De meest geliefde schoolvoorstellingen en creatie voor hen. Haar laatste rol als Queen of Mischief is ook leuk en ik wil graag een perfecte kapsel en outfit. In het begin spuugde mijn moeder een dozijn vlechten met strikken erin. Toen zei deze charmante elfjarige nee, nee, niet één keer. Ik zou er beter uitzien in flats ... ja, het begon. De tijd van het filmen bovendien hun modellering. Ze zag er prachtig uit als een goede prinses. Maar als gasten met prinsessen, veranderde ze snel van mening. Niet tot de laatste, dat het meer dan twee uur geleden is sinds het begin van het arrangeren voor de uitvoering. Onverwacht ... volledig de visie veranderd, en in haar toespraak klonk het een beetje meer "nieeee, ik vind het niet leuk, ik herinner niets aan een aristocraat, die haar ondergeschikte is". Ze vond een nieuw kapsel uit, stopte haar haar in de essentie van een gevulde coca. Omdat, zoals ik al eerder schreef, we al de vaardigheid hebben om haar haar vast te pinnen, dit ging redelijk soepel. Haar moeder, helemaal aan mijn kant, zat vol met verschillende en twintig minuten.

Haarspelden voor meisjes